Æquilibriavet Dog - Jeseter 410g
Æquilibriavet Dog - jeseter je veterinárna strava z jedného druhu živočíšnych bielkovín určená pre zníženie rizika potravinovej intolerancie dospelých psov.
Hlavné znaky veterinárnej receptúry na zníženie...
Æquilibriavet Dog - jeseter je veterinárna strava z jedného druhu živočíšnych bielkovín určená pre zníženie rizika potravinovej intolerancie dospelých psov.
Hlavné znaky veterinárnej receptúry na zníženie prejavov intolerancie:
- jeseter ako jediný zdroj živočíšnych bielkovín - obsah ľahko stráviteľných bielkovín - bez obsahu obilnín - doplnené o extrakt z byliniek (medovka lekárska a valeriána lekárska), vložené po varení - neobsahuje pridané farbivá a konzervačné látky
Medovka lekárska a valeriána lekárska
Pôsobenie týchto dvoch rastlín má mimoriadne priaznivé účinky pre všetkých psov, ktoré vykazujú stres, úzkosť a / alebo agresiu, na základe klinickej štúdie veterinárnych lekárov.
Medovka lekárska - na zníženie úzkosti psa a pre podporu správnej funkcie tráviaceho ústrojenstva.
Valeriána lekárska - zbavuje psa prejavov stresu.
Zloženie: ryby a vedľajšie produkty z rýb (jeseter 96%), minerálne látky, cukor (xylóza).
Analýza: dusíkaté látky 6,5%, tuk 4,5% vláknina 0,5%, popol 2%, vlhkosť 81%.
Doplnkové látky na 1kg: Vit. A 5.000 UI, Vit. D3 335 UI, Vit. E 41 mg, uhličitan železnatý 3,29 mg, síran mednatý 2,5 mg, oxid manganičitý 10,3 mg, jodid draselný 131 mg, oxid zinočnatý 8 mg, seleničitan sodný 13,7 mg, tryptofán 21,052 mg.
Vložené látky organického pôvodu: Medovka lekárska 12.640 mg/kg, Valeriána lekárska 10.526 mg/kg, zázvor 8.000 mg/kg.
Odporúčaná denná dávka: orientujte sa podľa nižšie priloženej tabuľky. V prípade ak je pes kŕmený aj inými druhmi krmiva, odporúčanú dennú dávku znížte adekvátne k ostatnému príjmu potravy.
Hmotnosť psa v kg
Dávkovanie na deň v g
1-5
120-350
10-15
600-850
20-25
1100-1200
30-35
1400-1600
Hmotnosť: 410g
Dodatočné parametre
Kategória: | Equilibria Vet Dog |
---|---|
Hmotnosť: | 0.41 kg |
EAN: | 8031701212968 |
Dodávateľ: | Anipet |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár